|
admin
|
 |
« : Haziran 13, 2006, 08:56:30 ÖÖ » |
|
Kerim Aydın'ın kaval video klipleri* Kanımca yaşayan en büyük kaval ustalarından birisi olan Çaykaralı Kerim Aydın'ın yüksek çözünürlük ve ses kalitesine sahip 21 video klibinin linkleri ekteki text dosyasındadır. *İnternette tüm yayın hakları karalahana.com'a aittir 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu uyarınca koruma altındadır ve başka bir web sitesinde izinsiz kesinlikle yayınlanamaz. Karalahana.com adına klipleri Selocan çekmiştir. ** Ayrıca KerimAydın'ın biyografisine https://karalahana.com müzik bölümünden ulaşılabilir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 21, 2008, 05:56:32 ÖS Gönderen: admin »
|
|
|
|
|
|
Karalahana Karadeniz Forum
|
 |
« : Haziran 13, 2006, 08:56:30 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan gurel
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2006, 09:09:23 ÖÖ » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2006, 10:21:11 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar, 21 video klibin her biri 40 mb civarıdna olduğu için serverimize yüklememiz ve bekletmemiz uzun vadede sıkıntı yaratır. Bunun yanısıra rapidshare adresine yüklediğimiz dosyalar da belirli bir süre yüklenilmediği taktirde siliniyorlar. Bu yüzden video klipleri indirme işini rastlantıya bırakmayıp, teşvik i ve silinmeyi engellemeki çin üyelerimize toplu maille bildiriyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doktor
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2006, 04:16:22 ÖÖ » |
|
valla uşaklar bu klipleri internet cafe den indiremiyorum bir de kişisel bilgisayarım olmayınca yardımınıza ihtiyacım var.birileri bu görüntülere ulaşmam konusunda yardım edebilirmi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocky61
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2006, 09:48:12 ÖÖ » |
|
hakikaten üstad kerim aydın onun gibi çalanı yoktur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kievli
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2006, 04:36:56 ÖS » |
|
slm ben nasil indirme yapicagimi bilmiyorum acaba bana nereye girecegimi ve nasil indirme yapicagimi biri anlatabilirmi lutfen ben yurt disindayim ve yoremin sanatcisini dinlemek istiyorum bana yardimci olun simdiden tesekkur ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozkayalar
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2006, 01:34:57 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar, 21 video klibin her biri 40 mb civarıdna olduğu için serverimize yüklememiz ve bekletmemiz uzun vadede sıkıntı yaratır. Bunun yanısıra rapidshare adresine yüklediğimiz dosyalar da belirli bir süre yüklenilmediği taktirde siliniyorlar. Bu yüzden video klipleri indirme işini rastlantıya bırakmayıp, teşvik i ve silinmeyi engellemeki çin üyelerimize toplu maille bildiriyoruz.
arkadaşım bütün ugraşmama ragmen 1 tane bile indiremedim.rapıd.de downland yaptıgımda 1117 hatası veriyor.bir bakarmısınız.teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2006, 06:21:24 ÖÖ » |
|
slm ben nasil indirme yapicagimi bilmiyorum acaba bana nereye girecegimi http://lahana.org/index.php?topic=814.0 linkini tıklayın resimli olarak ne yapmanız gerektiği bildiriliyor. Arkadaşlar eğer rapidi ücretsiz kullanıyorsanız dosyaları 1 saat arayla indirmenize izin verecek, ısrar ederseniz hata mesajı verecektir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozkayalar
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 19, 2006, 04:28:02 ÖS » |
|
arkadaşlarar anızdan kerim aydının 21 klibinden 1 tane indiren oldumu?bunca zaman ugraşmama ragmen 1 tane indiremedim.beşköylü ademin kileri indirdim.ama kerim aydından hiç indiremedim.indiren varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemençeci niko
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2006, 07:46:51 ÖÖ » |
|
var .ben zamanım olmadığı için ancak 9 tane indire bildim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çaygarali
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2006, 04:37:22 ÖS » |
|
ellerinize sağlık üstadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bahadirli61
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2006, 01:53:42 ÖS » |
|
Yılmadan çalışmanız için teşekkürler. Karadenizliler karınca gibidir. Kolay gelsin. Biz arkanızdayız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mazirodes
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 01, 2006, 03:53:47 ÖS » |
|
hani kerim aydının klipleri bulamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eray_26
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2006, 03:09:32 ÖS » |
|
emeğine yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zalimar
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 30, 2006, 06:15:03 ÖS » |
|
Kerim Aydın'ın kaval video klipleri* Kanımca yaşayan en büyük kaval ustalarından birisi olan Çaykaralı Kerim Aydın'ın yüksek çözünürlük ve ses kalitesine sahip 21 video klibinin linkleri ekteki text dosyasındadır. *İnternette tüm yayın hakları karalahana.com'a aittir 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu uyarınca koruma altındadır ve başka bir web sitesinde izinsiz kesinlikle yayınlanamaz. Karalahana.com adına klipleri Selocan çekmiştir. ** Ayrıca KerimAydın'ın biyografisine https://karalahana.com müzik bölümünden ulaşılabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|